Programma Week vol Herinnering 2020

Met ingang van november 2019 is de Lichtjesavond Schiebroek uitgebreid naar de Week vol Herinnering. Deze week biedt allerlei activiteiten rond de thema’s rouw, herinnering en troost.

De komende jaren zal dit programma zich verder ontwikkelen. Door de coronamaatregelen is het aanbod van activiteiten dit jaar iets beperkt. In november 2020 kunt u kiezen uit:

7 november om 15.00 uur Herinneringsconcert

LET OP: DIT CONCERT IS GEANNULEERD IN VERBAND MET CORONAMAATREGELEN DIE OP 4 NOVEMBER INGAAN. OP DIT MOMENT IS NIET BEKEND WANNEER HET CONCERT WEL PLAATS ZAL VINDEN.
Op zaterdag 7 november verzorgen Iddo van der Giessen  op orgel en Kees Alers op fluit het Herinneringsconcert in de Goede Herderkerk. Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is vrij (met een collecte om de onkosten te dekken).
Op het programma staan o.a. muziek van o.a. B. Marcello, J.S. Bach, C.P.E. Bach, L. van Beethoven en F. Schubert. Dit concert is ook onderdeel van de cyclus concerten van Rotterdam Orgelstad.
Adres: Kastanjeplein 28, 3053 CD Rotterdam

8 november om 10.00 uur Gedachtenisdienst
Op zondagochtend om 10.00 uur is er in de Goede Herderkerk een dienst waarin de overledenen van het afgelopen jaar worden herdacht. We steken voor ieder van hen een kaars aan en noemen hun namen. Ook inwoners uit Schiebroek die niet regelmatig naar de kerk gaan, zijn van harte welkom bij dit moment van reflectie en herinnering.
Na afloop is er ruimte voor gesprek en ontmoeting bij een kopje koffie of thee in de Kastanjezaal.
Adres: Kastanjeplein 28, 3053 CD Rotterdam